kolacje / 2021-11-15 Pasta z awokado i jajka Psta śniadanowa z awokado i jajka, do szybka i pyszna alternatywa dla masła. Doskonała do kanapek! Ilość porcji: 1 Przygotuj: garnek Składniki 1/2 awokado1 jajko1 łyżka pokrojonego szczypiorku (może być też cebula)15g majonezuSok z cytryny do skropieniaSól i pieprz Jajko ugotuj na twardo i dorbno pokrój.Awokado pokrój w kostkę i dodaj do jajka.Dodaj majonez, szczypiorek, sol i pieprz. Skrop sokiem z cytryny.Wszystko wymieszaj widelcem delikatnie ugniatając.Dla podbicia smaku i makra możesz dodać oliwę z oliwek. Wartości odżywcze całości:277kcal / Białko: 9g / Tłuszcze: 25g / Węglowodany netto: 3g Nawigacja wpisu < Faszerowana cukiniaNaleśniki bez mąki > Możesz również polubić Kanapki z pastą z buraka Ryba z sosem cytrynowo-musztardowym Chleb na maśle orzechowym Dodaj komentarz Anuluj Zapisz moje dane, adres e-mail i witrynę w przeglądarce aby wypełnić dane podczas pisania kolejnych komentarzy. Δ
Dodaj komentarz